Bliv bedre til at navigere i, og håndtere ubehagelige situationer.

Karin Søsted kan lære dig, at sige til og fra…

Karin SøstedKarin Søsted var Dagens låge” nummer 15 i Mellow Way’s Anti-stress julekalender på Facebook og Instagram i julen 2016.

Hendes bidrag høstede forståeligt mange likes, delinger samt kommentarer – Du kan læse hendes Anti-stress bidrag på linket herunder:
15. December – Karin Søsted.

Karin Søsted er ICF certificeret Mentor & Stress Coach med speciale i selvsabotage, selvværd, personlig grænsesætning og passion. 

Gæsteblogger om Selvsabotage, grænsesætning og stress.

Karin brænder virkelig for, at hjælpe kvinder med at komme videre på den anden side af livsforandrende begivenheder, såsom stress, skilsmisse, depression m.m.

Jeg er derfor rigtig glad for at Karin vil være “Gæsterblogger” i denne uge her på Mellow Way Blog, -om det vigtige emne At sætte grænser… 

Da vi alle, hver dag dagen igennem, har behov for at sætte grænser, – store som små, er det vigtigt at få  det gjort på en hensigtsmæssig måde.

Jeg glæder mig til at få bedre forståelse for de mekanismer og følelser der sættes igang indeni os, når vi skal sige til og fra. Det kan være overfor f.eks urimelig behandling, dårlige vilkår, for mange aftaler i kalenderen. FOR store kompromiser, eller ALT for mange opgaver hjemme, eller på arbejdspladsen m.m.

Jeg har selv haft svært ved at sige fra, og har det til dels stadig… Flinkeskolen du ved…!
Nogle gange, kan jeg desværre få sagt ja til noget jeg egentlig ikke har lyst til, eller sagt fra for sent (når grænsen er nået).
Jeg ved dog at det er nødvendigt med grænser. B.la for at undgå knuden i maven, uro i kroppen, søvnløse nætter, stress m.m.!

Jeg arbejder jo ikke med stress!

Da jeg i efteråret 2016 henvendte mig til Karin, for at høre om hun ville være med i julekalenderen, var hendes første reaktion:

“Jeg arbejder jo ikke med stress”!
Men alligevel spiller stress en stor rolle i det jeg laver – eller sagt på en mere korrekt måde:

 Det jeg reelt arbejder med – som er selvsabotage – spiller en meget væsentlig rolle i forhold til stress.

De kvinder, der kommer til mig, har ofte prøvet andre ting før og de har fået god hjælp. Men der er noget der skurre, eller bliver ved med at slå dem tilbage i de gamle, kendte negative og uhensigtsmæssige mønstre – som f.eks. at have svært ved at sige fra.

De ved det godt! 

Men de kan ikke/ved ikke, hvad søren de skal gøre ved eller holde op med det, de oplever bare den her usynlige barriere eller modstand eller forhindring…

Og de er godt trætte af det.

Og det er så her, jeg kommer ind i billedet, for det, der er interessant er, hvad det er, der forhindrer os i at sige fra/vise hvem vi er/stå ved os selv osv.

Hvor kommer det fra, hvad er det, der har skabt det og hvad handler barrieren overhovedet om. Hvordan er det, det bliver en forhindring? – For når vi ved det, så er det, vi kan gør noget ved det, og i virkeligheden få adgang til det (stressfri!) liv på den anden side af den, som vi inderst inde går og drømmer om og længes efter.

Det var Karins korte svar 🙂

Vil du også lære at sætte grænser, -på den gode måde?

Så hold øje med bloggen i vinterferien 2016 (uge 7), eller skriv dig op til nyhedsbrevet her på siden, så giver jeg dig besked når Karins 2 gæsteindlæg kommer på bloggen.

PS: I forbindelse med besøget her hos mig, har Karin udover sine indlæg også en gratis bonus med til dig, så glæd dig!

Kærlig hilsen
Jannie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *