Derfor er jeg vild med æteriske olier fra Primavera Life

Mellow way forhandler æteriske olier fra Primavera Life – Økologi – Fairtrade – Balance.

Da jeg skulle finde en leverandør af æteriske olier til min webshop Mellow way, faldt mit valg på det tyske firma Primavera Life (Forår).

Mellow way shop forhandler æteriske olier fra Primavera Life
Primavera Life produkter forhandles af Mellow way webshop

Primavera Life er et “gennemsigtigt” familiefortagende – De er bæredygtige, viser stort miljøhensyn, og et hjertevarmt socialt ansvar, – de deler ofte billeder og videoer på de sociale medier, hvor man kan følge med i alt fra høstarbejde til fremstilling af deres produkter.

Der høstes Citrongræs i Bhutan
Bhutan – Citrongræs

Hvem er de så, de der Primavera Life…

Primavera Life er startet for over 30 år siden, af ægteparret Ute Leube, og Kurt L. Nübling, som på deres mange spændende rejser til andre kulturer, fik kendskab til begrebet Holistisk livsstil, og lærte bl.a om den heelende kraft der er i planter.

Deres fascination af æteriske olier, (Læs: Hvad er æteriske olier…) blev starten på det Primavera Life vi kender idag.

Her kan du se Mellow way´s udvalg af æteriske olier: Æteriske olier

Missionen.

Deres mission har alle årene været, at udvikle naturlige produkter med en ansvarlig, omhyggelig og bæredygtig produktion til fordel for miljø og mennesker – Økologi – Fairtrade – Balance.

De arbejder derfor KUN sammen med økologisk certificerede producenter, da de er overbeviste om, at det kun er rene, ufordelte planteekstrakter der kan udvikle deres fulde kraft, og have en helbredende virkning.
De støtter gerne nye producenter med starthjælp, uddannelse, eller videreuddannelse – det gælder også hvis “konventionelle” producenter ønsker at overgå til økologi.

I loooove it…..

Fyrretræ til æterisk olie
Fyrretræ
Roser til æterisk olie
Roser

Kvaliteten.

Primavera Life er nu blandt de førende i verden i udvinding og forarbejdning af æteriske olier i bedste kvalitet, og anvender de mest skånsomme udvindings metoder…

Så godt som alle olier, er fra vildtvoksende, eller i det mindste fra økologiske planter.
Heraf er mange oven i købet i Biodynamisk Demeter kvalitet, som er et kvalitetsmærke indenfor biodynamisk landbrug som følger Rudolf Steiners lære, og som er mere restriktive end de gængse økologiske regler – så kvaliteten er altså bare helt i top.

Alle råvarer gennemgår en kvalificeret og kompromisløs kvalitetskontrol, og kan dokumenteres lige fra høststed til færdigt produkt på hylden.Primavera rosen haven

Bæredygtigt fra ende til anden.

Der er ganske enkelt ikke noget sted i virksomheden, hvor bæredygtighed ikke er tænkt ind… det gælder derfor også aktiviteter, emballage, logistik.

Primavera Life åbnede i 2011 deres “Natur paradis” som bla indeholder en dejlig besøgshave, og en 600 m2 stor butik.
Butikken blev bygget i forbindelse med, at de også begyndte at producere naturkosmetik.

Stedet er meget besøgt, da der både kommer mennesker for at studere de spændende bæredygtige, og lav-energi bygninger, samt butikken og den dejlige have.

Kan du forstå at jeg er vild med Primavera Life ?

Klik på linket herunder, og se hele udvalget af de æteriske olier:

Æteriskeolier

Det er umuligt at have alle varer på hylden, så er der nogle produkter du savner, eller du har spørgsmål ifb. med dette indlæg, så skriv endelig til mig på: shop@mellowway.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *