Bliv fri for stress – sofakursus!

“Bliv fri for stress”

Jeg har været så heldig at få et samarbejde med én af danmarks førende stress eksperter, og stress coaches  – Bjarne Toftegård.
Han har B.la. udarbejdet et kursus som du kan tage hjemme fra sofaen. Det er som stress-ramt, et helt perfekt koncept. 

Det kursus kan du, med personlig anbefaling, købe i shoppen. 

“Du kan ikke have for lidt tid, du kan have for mange eller for store gøremål”!

Citatet stammer fra Bjarne Toftegård, lektion 7 i E-kurset Bliv fri for Stress” . I kurset lærer han dig b.la. at tage styringen over, -og selv prioritere din kostbare tid. 


Bjarne Toftegård
Jeg har selv deltaget i kurset. Som med stort set alle andre “produkter” i min shop, anbefaler jeg kun noget som jeg kan stå inde for. 

Jeg har haft god gavn af de mange gode råd og indsigter fra kurset. F.eks. citatet herover, har jeg taget til mig –
Der er efterfølgende opgaver jeg har vurderet, at mit liv er for kort til, som jeg har skåret fra. Andre er tilføjet, fordi de giver mit liv værdi
… så helt konkret er der kommet mere værdi og glæde i mit liv – fordi jeg prioriterer det! 

Læs mere om kurset “Bliv fri for stress” ved at klikke her.

100% Tilfredshedsgaranti!

Kurset indeholder 11 Lektioner, og du modtager 2 lektioner om ugen, lige i din email postkasse.
Det giver god tid til at arbejde med lektionerne, men også tid til at reflektere og implementere.
Selvom du er stresset, kan du følge med. Efter blot nogle få lektioner vil du have mere overskud og tid, og så har du mulighed for at stille spørgsmål til Bjarne, og komme med kommentarer undervejs i kurset. Bjarne Toftegård giver 100% tilfredshedsgaranti på kurset.

 
Du kan registrere dine opgaver elektronisk… men jeg vil anbefale at du bruger papir og blyant, – du vil gå til og fra opgaven, så det er rart at den er lige ved hånden -og så vil det være et værktøj du kan støtte dig til i lang tid fremover… Jeg tager stadig min bog frem engang imellem, for lige at opfriske. Det giver også anledning for at fejre de gener man har overvundet.
Hvis du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af det, så kan du bruge en fin notesbog til formålet – se Mellow way´s notesbøger her.


PS. Jeg har nævnt Bjarne Toftegård før i forbindelse med en stresstest.  Testen kan give dig svar på, hvor dit stress niveau ligger. 

Du kan tage testen her:  stresstest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *