Appelsin virker opløftende på humøret

Vi kan ikke altid være glade…

Nogle gange er humøret ikke helt i top. Man kan være trist, grå og vemodig indeni.
Selv det utrolige smukke efterår, med farver der changere fra grøn, gul, brun og orange, over i de røde og Bordeaux-røde farver, er ikke altid nok til at holde humøret oppe.

Sommerens retræte er absolut en kendsgerning, og efterårets frost og forfald har taget over… Suk!

Jeg må indrømme at jeg er en sommerpige, så jeg er ved at fylde vinter depoterne op herhjemme.
Jeg gør klar til lange mørke aftener, med levende lys, aromaterapi og humør-opløftende æteiske olier, feel-good film, dejlige bøger, og hyggelige inde-sysler m.m.! 

aromaterapi, appelsin, æterisks olie, opfriskende, opløfter humøret, citrusfrugt, duftolier, essentielle olier,glad i låget

Duftlampen er ladet med….. Aromaterapi.

Jeg får mange forespørgsler på, hvordan jeg bruger aromaterapien i hverdagen. Så en dag, med ovennævnte humør, er her et godt eksempel på, hvordan jeg bruger æteriske olier til at løfte stemningen når jeg er hjemme.

Jeg lader Duftlampen med vand og 6-8 dråber appelsin æterisk olie, som bidrager med en mere positiv attitude, og giver et mere filosofisk syn på vanskeligheder, – derefter tænder jeg fyrfadslyset.

Da der lige går noget tid, inden vandet og olien i duftlampen er varmet op og udgiver duft, tyvstarter jeg aromaterapien ved at hælde 2-4 dråber neutral krops olie, og 1-2 dråber appelsin (eller Bergamot) æterisk olie i hænderne.

Hænderne gnider jeg mod hinanden til olien er varm, og tager derefter 8-10 dybe (som i virkelig dyyybe) indåndinger i hænderne. Ahhh…

I Kina symboliserer appelsin og den orange farve, lykke og fremgang. Det kan man jo lige sidde og meditere lidt på, imens man klargører lampen. 🙂

Her kan du se alle de æteriske olier der er i shoppen lige nu, udvalget varierer – så hvis du mangler nogle, så skriv til mig, det kan være at de er på vej, og ellers kan jeg skaffe dem indenfor kort tid. Se alle de æteriske olier her. 

Udvalget af duftlamper varierer også, -her kan du se hvad der er i shoppen for øjeblikket: Se alle duftlamper her.

Har du erfaringer med aromaterapi?

Jeg vil elske at høre om dine erfaringer med aromaterapi… har du nogle anbefalinger, gode råd, gode blandinger osv. der virker for dig, så fortæl fortæl 🙂 måske er der nogle af os, der kan drage nytte af din viden!

De kærligste hilsner 
Jannie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *