Saunagus hos Kurbadet – Ilse Jacobsen

Saunagus gave, fra mig til mig

Jeg havde sidste år til jul, ønsket mig en eller anden form for Spa oplevelse fra Kurbadet – Ilse Jacobsen i julegave.
Det fik jeg så IKKE…. (men jeg fik så mange andre dejlige gaver – så jeg er bestemt ikke utilfreds!). 

Men i Spa, det ville jeg, så jeg tog en veninde på nakken og drog til saunagus hos Ilse Jacobsens Kurbadet i Hornbæk. Vi deltog i en Veninde-gus – min egen “Stress af” julegave til mig selv! Tak for det Jannie… 🙂 

Saunagusen blev udført af den yderst kompetente Gus-mester Elisabeth fra saunagus.dk (Hun fik en 4. plads i DM i klassisk gus i 2012).

Det var selvfølgelig en meget varm oplevelse, men også skønt at være så intenst indhyllet af skønne dufte.

 

Jeg måtte dog kapitulere allerede 5 min inde i forløbet – jeg havde ikke fået nok væske inden, så jeg blev lidt svimmel. Og så havde jeg fået sat mig på øverste “hylde” hvor der er aller varmest.
Efter at have drukket 1/2 L. vand, var jeg klar igen, og gennemførte resten af seancen med stor nydelse – dog på nederste “hylde”. 

Sådan forgik saunagusen i Kurbadet: 

I hver Saunagus, udføres 3 sessioner af 10 minutters varighed.
Mellem hver session er der pause på 10 minutter, hvor du køler kroppen af, og drikker vand. Vi valgte alle at gå udenfor i snedriverne – åh det var skønt!

Hver Saunagus-session består af en speciel komposition af 3-8 særligt udvalgte æteriske olier. Disse æteriske olier “spiller” sammen og danner balance, harmoni og synergi – synergi betyder at de forstærker hinandens virkning.

Saunagus giver øget velbefindende, en afslappet krop og mere energi. Og fordi der i KURBADETS saunagus kun anvendes 100% ægte rene æteriske olier afhjælpes stress, hovedpine, led- og muskelsmerter.  Mavebesvær, hudproblemer og søvnløshed mm. Samtidigt boostes immunforsvaret, og forkølelser kan holdes væk.

Saunagus er sygdomsforebyggende, fordi de æteriske olier og gusen påvirker hele kroppen på én gang.
Olierne er bl.a bakteriehæmmende, og sammen med varmen er de medvirkende til, at vi skiller os af med affaldsstoffer og andre belastende tilstande i kroppen.

Klik her og se udvalget af æteriske olier i shoppen – eller læs mere om æteriske olier her

Fri leg, skøn forplejning og forkælelse på højt plan.

Før og efter saunagus, nåede vi det opvarmede udendørsbassin, det indendørs bassin, dampbadet og lidt hygge i Relax området, som du ser på billedet herunder. Ahhhh.

anmeldser-saunagus-ilse-jacobsen-kurbadet

Der var frisk frugt, nødder og tørrede frugter, smooties, og koldt vand ad libitum, -og så blev der udleveret prøver på Ilse Jacobsens abrikos ansigts-skrub (første skrub til ansigtet jeg har kunne tåle – plejer at slå ud med knopper).

Det var forkælelse på højt plan!

Yderligere var personalerne super søde, og der var en dejlig afslappet stemning – også mellem deltagerne.

Alt i alt 3 dejlige timer…. jeg var super blød på hele kroppen og ansigtet, og sov fantastisk om natten!

Jeg har hang til “alt-for-store” badekåber og badetøfler, og sidder og overvejer en ny tur – Jule-saunagus… lyder det ikke bare helt fantastisk! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *