21. December – Gitte Barlev

Afstressning med kunst og kreativitet.

Jeg bruger blandt andet det at male til at finde indre ro og balance.

Jeg har altid brugt det at være kreativ på alle mulige måder, men da jeg for 8 år siden befandt mig i en stor krise i mit liv, som var enormt psykisk belastende for mit sind, begyndte jeg at bruge mere tid med pensler og maling, og skabe ud fra idéer der kom til mig fra mit indre.

Jeg brugte det at male som selvhealing ~ jeg malede mere og mere og fandt ud af, at jeg i mit kreative univers fandt ind til en meget stor lykkefølelse og en dyb indre ro.

Det er ren meditation for mig, og jeg glemmer alt andet og er til stede i nu’et.

Gitte Barlev

 

Nu er det jo meget forskelligt, hvad vi mennesker interesserer os for ~ men jeg kan varmt anbefale at finde frem til en kreativ beskæftigelse, som man kan fordybe sig i, og langsomt finde ud af, hvad din sjæl holder af, og hvad der gør dig LEVENDE og GLAD ?

Prøv dig frem……

Køb lidt maling i forskellige farver, pensler, lærreder, lim, mønsterpapir (det behøver ikke være dyre mærker), og begiv dig ud på en kreativ rejse ~ lad fantasien og din intuition vejlede dig.
Lad dig inspirere på nettet, og find frem til din helt egen stil. Dét, der taler til dig.

Der er ikke noget rigtigt og forkert.

Jeg mærker, at mange netop er bange for, at de ikke er gode nok ~ at de ikke mestrer det at skabe kunst, og måske tør de derfor slet ikke vove sig ud i det.
Men kunsten har ingen grænser, og der er plads til os alle.
Dine idéer og din måde at skabe på, er lige så god som alle andres.

Vi skal ikke være perfekte.

Du er unik på din helt særlige måde, og måske finder du frem til, at kunst er den helt rigtige måde at udtrykke sig på for dig, og en vidunderlig måde at finde indre ro og balance på i dit liv


Om Gitte Barlev.

Gitte Barlev

Gitte Barlev er kunstner, underviser & mentor.

Gitte underviser både i kreativitet & mindfulness, og har som mentor samtaler og personlige forløb med henblik på selvkærlighed, indre ro, højere bevidsthed, at leve ud fra sit hjerte og lade sine unikke gaver folde sig ud.

Herudover er Gitte Bodybliss behandler.

Du kan læse mere om Gitte på:

Web: www.gittebarlev.dk og på
Blog: www.gittebarlev.blogspot.com

Herudover finder du også Gitte på Instagram & Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *